SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt
F11

Smygstart av fotbollssäsongen 2024.
2023-12-21 12:12

Hej!

Från och med v.2 till och med v.10 så kommer vi att smygstarta fotbollssäsongen genom att träna en gång i veckan i fotbollstältet. Detta kommer att bli måndagar kl 16.15-17.15. Då det finns minimalt med tider att tillgå så blev detta vad vi blev tilldelade (vi valde inte själva). Vi förstår om detta kan bli tajt för vissa att hinna med. 

 

Vi kommer att dela fotbollstältet med F10 denna träningstid på en planhalva var. Från kl 16.00-16.15 så finns det möjlighet för de som kan, vill och hinner att spela match på helplan tillsammans med F10 en kvart innan ordinarie träning kör igång.

 

Det finns också möjlighet att äta mellis och byta om i kanslilokalen innan träningen för de som känner för det. Även F10 kommer att befinna sig där. Här gäller det att alla hjälps åt att städa undan efter er!

 

Då innebandy och övriga vinteridrotter fortfarande är igång så säger vi som vi alltid gör: Prioritera helst dessa idrotter före fotbollen om det skulle krocka. Känner man att man inte orkar att träna mer än man redan gör, så är det också helt ok att skippa.

 

Träningarna är inlagda i kalendern.

 
FACEBOOK
Våra sponsorer