SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt
F11

Bambusa-försäljning!
2024-02-29 19:47

Hej på er,

Nu börjar det närma sig säljstart för årets första försäljning av Bambusa-sockarna!

 

Det kommer att vara två stycken totalt under året och dessa är beslutade av föreningen. Vinsten kommer att tillfalla föreningen och går bland annat till att täcka kostnader för planhyror, laglicenser, matchtröjor, träningsmaterial mm. Är ni intresserade av att läsa mer om föreningens ekonomi finns detta på sista sidan i dokumentet ”Morömodellen” (under fliken Dokument).

 

I år kommer det det endast säljas 1 påse/familj, dvs familjer som har flera barn i föreningen kommer få en påse totalt. Friköp är inte möjligt. Jag kommer att hämta ut dessa på måndag (4/3) och dela ut till dem som är på träningen. Jag kommer också att finnas på plats under Sportlovscupen på tisdagen (5/3). Ni som inte kommer att delta på någon av dessa aktiviteter får hämta sockarna hemma hos mig, hör av er och stäm av tid innan på 073 – 041 91 16. Rekommenderas så snart som möjligt då det är relativt kort säljperiod, pågår mellan 4/3-18/3.

 

/Elin

 
FACEBOOK
Våra sponsorer