Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt

STÖD VÅR FÖRENING

Intersport Club

Frågor och svar om Sportadmin

1. Har varje lag en egen hemsida där man kan lägga upp nyheter, dokument osv ?

Svar: Ja, men man kan tyvärr inte enkelt nå den via ledarappen/medlemsappen utan man behöver gå in i en webbläsare antingen på telefonen eller datorn. Tydligen ser man bäst om man går in via en dator.

2. Vilka kan se en aktivitet som jag lagt upp och skickat ut en kallelse för?

Svar: Enbart de som är kallade till den specifika aktiviteten kan se den i sin kalender oavsett om du är ledare eller spelare.

3. Kan man dela upp laget i undergrupper på hemsidan t ex om man har anmält flera lag till seriespel ?

Svar: Det går att dela in dem i undergrupper men ni som ledare kan inte göra det själva utan det måste Linda eller Lina göra som huvudadministratörer. Om det är något ni vill ha hjälp med så hör av er till oss.

4. Kan man kommentera en nyhet som ligger uppe på hemsidan ?

Svar: Nej i dagsläget kan man inte det. Enda sättet att skriva kommentarer är i gästboken. Gästboken finns dock inte naturligt på varje lagsida utan det är något man måste lägga till på sin hemsida ifall det är något man vill ha. Det skickas heller inte en notis eller så när någon skrivit något i gästboken utan man måste aktivt söka upp den för att kunna se vad som står där. Däremot så sa supporten att dom ska här framöver förenkla internkommunikationen på något sätt, han visste dock inte specifikt hur men på något sätt.

5. Kan föräldrarna/spelarna se dokument som ledarna lagt upp direkt i medlemsappen ?

Svar: Nej det kan man inte, utan man måste gå in på hemsidan för laget, och samma gäller ju för er ledare för att ni ska kunna se vilka länkar och dokument jag har lagt upp på huvudsidan så måste man gå in i en webbläsare.

6. Kan man lägga till fler än 2 målsmän?

Svar: Nej det kan man inte, det dom rekommenderar är att de som har inloggning kan vara inloggad på flera enheter med samma adress. Så om det är en bonusförälder som också vill ha information, så kan den målsman som bonusföräldern bor ihop med låna målsmannens inloggning. Det är helt okej, och så länge de öppnar appen minst en gång var 30:e dag så kommer bonusföräldern också hålla sig inloggad.

Sidan uppdateras när nya frågor kommit in till kansliet.