Välkomna till Morön BK hemsida

Varmt välkomna till Morön BK hemsida💚

Morön är en av Västerbottens största ungdomsföreningar. Varje år aktiverar vi ca 600 ungdomar och erbjuder ca 3000 aktiviteter.

Utöver fotbollsträningar, matcher och cuper erbjuder vi andra aktiviteter, t.ex.;

• Kost och träning
  • Mentalträning
  • Team building

På totalen en oerhört viktig verksamhet som stimulerar ungdomar till rörelse och ger dem ett positivt sammanhang att verka inom.

Vi startar lag för barn födda 2017
2024-04-22 13:08

I början av maj startar vi upp lag för barn födda 2017.

De första träningarna äger rum på Multiplan på Moröbackeskolan. Ingen anmälan krävs.

Pojkar: 6 maj kl. 18-19

Flickor: 7 maj kl. 18-19

Vid eventuella frågor/funderingar, mejla till lina.pettersson@moron.se

Varmt välkomna!💚

Kallelse årsmöte Morön BK
2024-02-29 13:02

Morön BK, org. nr 894700–1049, kallar medlemmar till årsmöte enligt stadgar.

Mötet kommer att äga rum på Scandic Skellefteå, torsdagen den 21 mars 2024 kl. 18:00

Förutom ett årsmöte bjuder föreningen på en matig smörgås och en inspirerande föreläsning av Anna Ricknell.
Anmälan sker via info@moron.se senast 14/3. Ange eventuella allergier i er anmälan.

Förslag på dagordning:

1. Upprop av ombud, fullmaktsgranskning, fastställande av röstlängd
  2. Val av mötes funktionärer
  3. Ordförande
  4. Sekreterare
  5. Två protokoll justerare att jämte mötesordföranden justera mötets protokoll
  6. Två rösträknare
  7. Fråga om mötet utlysts på rätt sätt
  8. Fastställande av arbetsordning för mötet
  9. Styrelsens verksamhetsberättelse med årsredovisning/årsbokslut för det senaste verksamhets-/räkenskapsåret
  10. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhets-/räkenskapsåret
  11. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid som revisionen avser
  12. Fastställande av medlemsavgifter
  13. Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av ekonomisk plan för kommande verksamhets-/räkenskapsår
  14. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner
  15. Val av
  16. Föreningens ordförande för en tid på 1 år
  17. Två ledamöter för en tid av 2 år
  18. Två ledamöter för en tid på 1 år
  19. En suppleant för en tid på 1 år
  20. Revisor för jämte suppleant för en tid på 1 år
  21. Fyra ledamöter i valberedningen för en tid på 1 år, av vilka en ska utses till ordförande
  22. Ombud vid möten där föreningen har rätt att vara representerad via ombud
  23. Moröns minnesfond
  24. Eventuella frågor som anmälts under punkt 4
  25. Ändring av stadgar. Vi tar bort ordet elit från Moröns stadgar då detta inte längre är förknippat med Moröns verksamhetsplan.

Nuvarande formulering 1 kap. 1§ Ändamål

Föreslagen formulering

Sveriges mest välmående bredd och elitfotbollsförening för alla.

Sveriges mest välmående breddförening för alla.

Verksamhetsberättelse och revisorernas berättelse finns tillgänglig på kansliet en vecka före årsmötet.

Varmt välkomna, Styrelsen

2024-02-15 11:44

För nominering till det skicka ditt förslag till lina.petterson@moron.se

Öppettider december 2023
2023-12-07 08:38

Under december månad har vi ändrade öppettider på kansliet.

Öppettiderna för december:

Mån: 08.00-13.00

Tis: 08.00-15.00

Ons: 08.00-13.00

Tors: 08.00-15.00

Fre: 08.00-13.00

Avvikande öppettider:

Mån 25/12 - Mån 1/1 stängt

Tis 2/1 - Fre 5/1 nås vi via mejl eller telefon på lina.pettersson@moron.se / 070-220 46 38

God jul och Gott nytt år hälsar vi på kansliet 🎅

Nu säljer vi Bingolotter till uppesittarkvällen 2023
2023-11-20 11:32

Vi är nu i full rullning med vår försäljning av Bingolotter till uppesittarkvällen 2023!

Via SportAdmin kan man nu beställa och betala lotter via webben, för att sedan hämta sina lotter på kansliet. Följ länken nedan för att komma till vår webshop:

Morön BK webshop julbingo

Om ni inte vill köpa lotter via webben så kan ni självklart komma in på kansliet och köpa på plats.

I vår webshop säljer vi bara enkellotter och julkalendrar, men om ni kommer in på kansliet så finns det även ett begränsat antal dubbellotter till försäljning.

Vid frågor är det bara att höra av sig via mejl till linda@moron.se

Kansliets öppettider:

mån-fre 08.00-15.00