SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
A-lag herr

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:31

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Årets medlemsavgift är på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlemsavgiften på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system Qvickly för att fakturera våra medlemmar. Det innebär att förutom att det tillkommer en administrations-avgift på 29 kr att ni får en mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Du får själv välja vilken metod som passar just dig.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella påminnelser som behövs skickas ut att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer man plockas bort ur systemet. För har man inte betalat avgiften så är man heller inte medlem i föreningen eller försäkrad och då får man heller inte träna eller spela matcher.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 25/2 15:00
3 - 3  
Sön 8/10 13:00
3 - 1  
Lör 30/9 14:00
8 - 2  
Sön 24/9 16:30
4 - 0  
Lör 23/9 13:00
2 - 0  
Mån 18/9 20:30
1 - 5  
Kommande aktiviteter
Match, Norrstrands fotbollshall , 01/03 19:00
Match, , 07/04
Match, Guldvallen, 14/04 16:00
Match, , 28/04
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer