SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
F 09

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:34

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Resa till och från Gothia cup
2024-01-29 20:52

Det är snart dags att boka tågresa t o r Skellefteå – Göteborg. Den föreslagna resan ser ut som följer:

Ditresa: från Skellefteå 13/7 kl 16.25 – ankomst Göteborg 14/7 kl 08.15

Hemresa: från Göteborg 20/7 kl 19.29 – ankomst Skellefteå 21/7 kl 11.35

Vi vet att det kommer att vara en del föräldrar på plats i Göteborg, och skulle därför behöva veta om ditt barn ska åka med laget bägge vägarna. Önskemålet från ledar- och Gothiagruppen är att laget åker gemensamt på ditvägen, då vi tror att det skapar sammanhållning och pepp inför veckan som kommer. 

För att kunna boka rätt antal biljetter behöver vi nu veta hur ni vill göra. Därför kommer det att skickas två separata kallelser, en för ditresan och en för hemresan. Svara på bägge senast den 9/2. Tack! 

Städning av arenan
2024-01-21 11:35

Vi har fått uppdraget att städa arenan vid 6 tillfällen till under våren, med start på fredag. Det är ett välkommet tillskott till lagkassan! Alla tillfällen ligger i kalendern, och kallelse är skickad till första tillfället. Ju fler vi är, desto fortare går det:-). 

 

Vill också påminna om föräldramöte på kansliet imorgon, 18.30. Ta gärna med en ifylld "registrering av spelare" -blankett. 

 

/ledarna

 

Registrering av spelare
2024-01-16 21:11

Vi behöver göra en ny registrering av spelarna i Fogis, och därför behöver alla spelare + vårdnadshavare fylla i en blankett. Den delas ut imorgon på träningen och lämnas med fördel in till någon ledare på föräldramötet på måndag, men allra senast söndag den 25/2. 

Tack!

/ledarna 

 

 

Insamling Gothia
2024-01-15 20:39

Hej

Det råder brist i lagkassan inför Gothia.
Om någon förälder har en arbetsplats där det finns jobb så tveka inte att höra av Er till Nils.

Vi vill också att tjejerna ska jobba ihop lite pengar genom att samla pant bland vänner, grannar eller om något företag har pant att donera.

Ni pantar och swishar till lagkassa som Camilla har på 0707557615.
Detta jobb pågår till 31 mars och man samlar så mycket man kan.

Hälsningar Nils, Fredrik, Per och Adam

 
Våra sponsorer