F 09

2024-02-15 11:34

Resa till och från Gothia cup
2024-01-29 20:52

Det är snart dags att boka tågresa t o r Skellefteå – Göteborg. Den föreslagna resan ser ut som följer:

Ditresa: från Skellefteå 13/7 kl 16.25 – ankomst Göteborg 14/7 kl 08.15

Hemresa: från Göteborg 20/7 kl 19.29 – ankomst Skellefteå 21/7 kl 11.35

Vi vet att det kommer att vara en del föräldrar på plats i Göteborg, och skulle därför behöva veta om ditt barn ska åka med laget bägge vägarna. Önskemålet från ledar- och Gothiagruppen är att laget åker gemensamt på ditvägen, då vi tror att det skapar sammanhållning och pepp inför veckan som kommer.

För att kunna boka rätt antal biljetter behöver vi nu veta hur ni vill göra. Därför kommer det att skickas två separata kallelser, en för ditresan och en för hemresan. Svara på bägge senast den 9/2. Tack!

Städning av arenan
2024-01-21 11:35

Vi har fått uppdraget att städa arenan vid 6 tillfällen till under våren, med start på fredag. Det är ett välkommet tillskott till lagkassan! Alla tillfällen ligger i kalendern, och kallelse är skickad till första tillfället. Ju fler vi är, desto fortare går det:-).

Vill också påminna om föräldramöte på kansliet imorgon, 18.30. Ta gärna med en ifylld "registrering av spelare" -blankett.

/ledarna

Registrering av spelare
2024-01-16 21:11

Vi behöver göra en ny registrering av spelarna i Fogis, och därför behöver alla spelare + vårdnadshavare fylla i en blankett. Den delas ut imorgon på träningen och lämnas med fördel in till någon ledare på föräldramötet på måndag, men allra senast söndag den 25/2.

Tack!

/ledarna

Insamling Gothia
2024-01-15 20:39

Det råder brist i lagkassan inför Gothia.
Om någon förälder har en arbetsplats där det finns jobb så tveka inte att höra av Er till Nils.

Vi vill också att tjejerna ska jobba ihop lite pengar genom att samla pant bland vänner, grannar eller om något företag har pant att donera.

Ni pantar och swishar till lagkassa som Camilla har på 0707557615.
Detta jobb pågår till 31 mars och man samlar så mycket man kan.

Hälsningar Nils, Fredrik, Per och Adam