Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt
F 10

Välkommen till Morön BK F-10

Vi är ett ambitiös gäng som vill spela en utvecklande fotboll där var och en får utmana sig själv utifrån den nivå man befinner sig på. Laget består av 17 härliga tjejer som samtliga bidrar på sitt unika sätt. Vi jobbar aktivt med att erbjuda individuell utveckling både på och utanför planen.

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt! Det är på riktigt viktigt!

Shit vilket lag!!
2024-05-13 21:37

Vill bara passa på att tacka Jonas och Jesper som fixat med detta härliga säljarbete.

Hatten av!!!

Utan att veta slutresultatet av detta projekt är det fantastiskt kul att se uppslutningen och glädjen på allas ansikten trots arbetsuppgiften.

Vi kan också konstatera att våra tjejer inte är rädd att få skit under naglarna.

Tack allihopa för er insats.

Info från Fotbollsförbundet.
2024-05-13 14:55

Kallelse Spelarutbildningsläger Flickor födda 2010,
Skellefteå

Västerbottens Fotbollförbund hälsar Dig välkommen till Spelarutbildningsläger lördag 18 maj.
Spelarutbildningslägret genomförs på Tallbacka - Bureå.

Kolla vilken grupp du tillhör så du kommer rätt tid
Föreningen ansvarar för att anmälda spelare delges kallelsen och ser till att anmälda spelare kommer
till lägret.

PROGRAM Lördag 18 maj
Samling Tallbacka, Bureå
Träningspass 1 09.00-10.30 Samling 08.45. (Våra tjejer är i denna grupp)
Träningspass 2 11.00-12.30 Samling 10.45
Se tilldelad tid nedan på kallelsen, kom i tid!

OMBYTE/UTRUSTNING Byt om hemma, träningskläder efter väder, fotbollsskor för konstgräs,
benskydd, vattenflaska samt pumpad och märkt boll.

ANSVARIG LEDARE CLAES GRENHOLM 070-2219528
DFK Erik Persson 070-520 26 28
Kennet Härgestam (MV) 073-038 38 44
Jörgen Grenholm 070-353 88 13

Överledare/Instruktörer Claes Grenholm/ Erik Altin, Jonas Edholm

LÄGERAVGIFT 150 kronor/spelare

Kallade spelare som uteblir utan avanmälan senast dagen innan start
debiteras fullt ut.

SJUKDOMSSYMTON Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma.

Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem
direkt.

ÅTERBUD Meddelas snarast via mejl eller sms till Claes 070-2219528
claes.grenholm@svenskfotboll.se

VÄLKOMMEN!

Föräldramöte inför Skellefteå Kraft Midnattscup
2024-05-08 11:59

Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi har föräldramöte inför jobbet vi ska göra på Skellefteå Kraft Midnattscup. Obligatorisk närvaro på föräldramötet.

Möte 14/5 kl. 18.30 i klubbhuset på Skogsvallen

Nedan hittar ni länkar till arbetsschemat inför cupen, samt instruktioner till varje arbetsområde.

Det är bland annat detta vi kommer prata om på föräldramötet, så kolla igenom dessa så tar vi upp eventuella funderingar under mötet.

Arbetsschema Midnattscup F10

Instruktion sekretariat

Instruktion kiosk

Instruktion bilpool

Instruktion arenavärd

Vi ses nästa vecka!

Hälsningar från arbetsgruppen

Plötsligt händer det!!
2024-04-17 18:15

Vad kan vara bättre än 25.000kr i månaden i 25år?

Självklart nyheten att Eva Landmark tillsammans med Jonas på ”avbytarbänken” kliver in som lagledare i F10.

Vi hälsar dem hjärtligt välkomna.

Spelarutbildningsläger med Västerbottens fotbollsförbund
2024-04-09 19:43

Hej,

Nu bjuder VFF in till spelarutbildningsläger för tjejer födda 2010. Första tillfället är 18 maj på Tallbacka i Bureå. Träningen är 1,5 timma och exakta tider meddelas närmare. Ingen uttagning sker till dessa läger utan alla är välkomna. Anmälan görs av målsman och en kostnad för lägret tas ut av Västerbottensfotbollsförbund på 150 kr.

Vid anmälan anger ni betalas av föreningen och ange Morön BK som förening. Ni kommer sedan att få en faktura från Morön för ert barns deltagande. Ni ska också ange vilken position ert barn spelar på, är ni osäker vad ni ska ange där kan ni kontakta oss tränare för dialog.

Sista anmälningsdag 2024-05-12.

Anmälan görs här: https://vasterbotten.svenskfotboll.se/spelare/spelarutbildning/

Väl mött!