F 10

Välkommen till Morön BK F-10

Vi är ett ambitiös gäng som vill spela en utvecklande fotboll där var och en får utmana sig själv utifrån den nivå man befinner sig på. Laget består av 17 härliga tjejer som samtliga bidrar på sitt unika sätt. Vi jobbar aktivt med att erbjuda individuell utveckling både på och utanför planen.

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt! Det är på riktigt viktigt!

SPORTLOV
2024-02-28 16:44

På måndag den 4:e mars tränar vi som vanligt i fotbollshallen. Sedan tar vi Sportlov resten av veckan.

Vi återkommer framöver med de nya träningstiderna vi får från V11 - V14.

Tanken är att fortsätta på torsdagar och fredagar på Floraskolan.

2024-02-15 11:35

Föräldramöte onsdag 21/2
2024-02-13 18:50

God kväll!

Nästa vecka (onsdag 19.00) är det dags för föräldramöte och därmed en bra möjlighet för oss alla att få prata ihop oss. Vi tränare kommer att informera om planerna för säsongen och vår bild av nuläget i laget. Vi ser även fram emot att lyssna in er input.

Jonas och Jesper kommer att starta upp en dialog kring lagkassan och hur alla roligheter kan finansieras tillsammans.

Det är otroligt viktigt för oss ledare och för våra ungdomar att vi får en bra uppslutning på mötet, så tacksam om ni kan prioritera detta.

Vi ses!

//ledarna

Sundsvall Woman Cup, 2-4 februari.
2024-01-11 12:25

Då börjar det smått närma sig Cup i Sundsvall.

Blir kul att möta helt nya lag. Matcherna är 25min och spelas 7 mot 7.

Info om cupen: https://sundwomencup.cups.nu

Tips på Hotell: https://sundwomencup.cups.nu/hotell

Vi vill åka från Skellefteå 12.00 för att hinna fram till Sundvall, checka in på skolan, äta egen medtagen middag samt få lite tid att ladda för första matchen.

Så vi ber er alla att ansöka om ledigt från skolan efter lunch på fredagen den 2 februari.

Hemresan på söndag vet vi ej förrän på lördagskväll.

Spelschema:

Fredag - 19.00 Njurunda

Lördag - 09.30 Sidjö - Böle

Lördag - 13.30 Timrå

Söndag - ?

Ta med:
Mellanmål + egen middag för fredag.

Mat som ingår är: Lunch-Middag Lördag 3/2 samt Lunch Söndag 4/2

Egna pengar om man vill köpa något utöver den mat som ingår.

Matchkläder + ombyten. (Matcherna spelas inomhus)
Uppblåsbar madrass (ej dubbelsäng) + egna sängkläder.
Kläder för att vara utomhus.

Hygienartiklar.

Frukost, kvällsfika:

Någon vuxen fixar detta på plats i Sundsvall. Vi tar med egen kyl bag som går på el. Kostnaden för helgen fördelas mellan spelarna och betalas via Swish efter cupen.

Transport: Vi bestämmer detta lite närmare då vi med 100% säkert vet att alla spelare är friska och krya.