SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
F 10

Välkommen till Morön BK F-10

Vi är ett ambitiös gäng som vill spela en utvecklande fotboll där var och en får utmana sig själv utifrån den nivå man befinner sig på. Laget består av 17 härliga tjejer som samtliga bidrar på sitt unika sätt. Vi jobbar aktivt med att erbjuda individuell utveckling både på och utanför planen. 

 

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt! Det är på riktigt viktigt!

SPORTLOV
2024-02-28 16:44

På måndag den 4:e mars tränar vi som vanligt i fotbollshallen. Sedan tar vi Sportlov resten av veckan.

 

Vi återkommer framöver med de nya träningstiderna vi får från V11 - V14.

Tanken är att fortsätta på torsdagar och fredagar på Floraskolan.

 

 

 

 

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:35

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Föräldramöte onsdag 21/2
2024-02-13 18:50

God kväll!

 

Nästa vecka (onsdag 19.00) är det dags för föräldramöte och därmed en bra möjlighet för oss alla att få prata ihop oss. Vi tränare kommer att informera om planerna för säsongen och vår bild av nuläget i laget. Vi ser även fram emot att lyssna in er input.

 

Jonas och Jesper kommer att starta upp en dialog kring lagkassan och hur alla roligheter kan finansieras tillsammans.

 

Det är otroligt viktigt för oss ledare och för våra ungdomar att vi får en bra uppslutning på mötet, så tacksam om ni kan prioritera detta.

 

Vi ses!

 

//ledarna

 

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Sundsvall Woman Cup, 2-4 februari.
2024-01-11 12:25

Då börjar det smått närma sig Cup i Sundsvall.

Blir kul att möta helt nya lag. Matcherna är 25min och spelas 7 mot 7.

 

Info om cupen: https://sundwomencup.cups.nu

Tips på Hotell: https://sundwomencup.cups.nu/hotell

 

Vi vill åka från Skellefteå 12.00 för att hinna fram till Sundvall, checka in på skolan, äta egen medtagen middag samt få lite tid att ladda för första matchen.

 

Så vi ber er alla att ansöka om ledigt från skolan efter lunch på fredagen den 2 februari.

Hemresan på söndag vet vi ej förrän på lördagskväll.

 

Spelschema:

Fredag - 19.00 Njurunda

Lördag - 09.30 Sidjö - Böle                    

Lördag - 13.30 Timrå

Söndag - ?

 

Ta med:
Mellanmål + egen middag för fredag.

Mat som ingår är: Lunch-Middag Lördag 3/2 samt Lunch Söndag 4/2

 

Egna pengar om man vill köpa något utöver den mat som ingår.


Matchkläder + ombyten. (Matcherna spelas inomhus)
Uppblåsbar madrass (ej dubbelsäng) + egna sängkläder.
Kläder för att vara utomhus.

Hygienartiklar.

 

Frukost, kvällsfika:

Någon vuxen fixar detta på plats i Sundsvall. Vi tar med egen kyl bag som går på el. Kostnaden för helgen fördelas mellan spelarna och betalas via Swish efter cupen.

 

Transport: Vi bestämmer detta lite närmare då vi med 100% säkert vet att alla spelare är friska och krya.

 

 
Våra sponsorer