SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
F 12

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:37

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Registrering av spelare födda 2012
2024-02-12 09:55

Hej!

 

Har fått information från Morön att nu när våra spelare fyller 12 år ska de registreras i Fogis.

På träningstillfällena denna vecka kommer en blankett delas ut som jag vill att ni vårdnadshavare fyller i och returnerar senast den 25 februari.

 

Vänliga hälsningar

Anna Åberg  

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Söndag 4/2
2024-01-31 09:39

Hej!

 

På söndag blir det löpträning utomhus på ordinarie träningstid, 18-19. 

Samling och avslut på Florahallen. 

 

Detta på grund av att det bokats matcher på vår träningstid denna söndag.

 

Vänliga hälsningar

Ledarna

Onsdag 17/1 - träningen ändrad
2024-01-16 19:01

Hej, 

 

Onsdagens träning är flyttad till Morö Backe skolas B-hall på grund av det kalla vädret.

Tiden är 18.30-19.30.

 

Mvh

Ledarna

 

Bingolotter
2023-11-06 18:20

Hej,

 

På söndagen 12/11 kommer Bingolotterna delas ut i samband med träningen.

Tar man dem inte där hämtas de på Östra Nygatan 163.

Swisha 1000 kr till 070-306 57 47 (Anna Åberg) när du hämtar lotterna. Skriv barnets namn som meddelande på Swish.

 

Bingolotterna kommer att delas ut till det äldsta barnet (om man har flera barn i föreningen).

 

För varje såld lott kommer laget få 11 kr till lagkassan, finns det syskon så delas de 11 kronorna upp mellan lagen. Resten går till föreningen.

 

Vänliga hälsningar

Anna 

 
Våra sponsorer