F 12

2024-02-15 11:37

Registrering av spelare födda 2012
2024-02-12 09:55

Har fått information från Morön att nu när våra spelare fyller 12 år ska de registreras i Fogis.

På träningstillfällena denna vecka kommer en blankett delas ut som jag vill att ni vårdnadshavare fyller i och returnerar senast den 25 februari.

Anna Åberg

Söndag 4/2
2024-01-31 09:39

På söndag blir det löpträning utomhus på ordinarie träningstid, 18-19.

Samling och avslut på Florahallen.

Detta på grund av att det bokats matcher på vår träningstid denna söndag.

Ledarna

Onsdag 17/1 - träningen ändrad
2024-01-16 19:01

Hej,

Onsdagens träning är flyttad till Morö Backe skolas B-hall på grund av det kalla vädret.

Tiden är 18.30-19.30.

Ledarna

Bingolotter
2023-11-06 18:20

Hej,

På söndagen 12/11 kommer Bingolotterna delas ut i samband med träningen.

Tar man dem inte där hämtas de på Östra Nygatan 163.

Swisha 1000 kr till 070-306 57 47 (Anna Åberg) när du hämtar lotterna. Skriv barnets namn som meddelande på Swish.

Bingolotterna kommer att delas ut till det äldsta barnet (om man har flera barn i föreningen).

För varje såld lott kommer laget få 11 kr till lagkassan, finns det syskon så delas de 11 kronorna upp mellan lagen. Resten går till föreningen.