SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
F 13 M

Anmälan till årets fotbollsskola är nu öppen!
2024-04-11 13:40

Nu är anmälan till årets fotbollsskola öppen!

För barn födda 2013 gäller datumen 24/6-28/6 kl. 10-14

Sista anmälningsdag är 19/5.

 

Varmt välkomna att anmäla er via länken nedan:

https://www.lirablagult.se/sv/show_club/10616-moron-bk/football

 

Hoppas vi ses i sommar ☀️

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:37

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Veckorna som kommer!
2023-08-21 16:24

Gissar att det var trötta tjejer efter cupen igår! Fast vi blandade och gav lite i spelet hoppas vi att tjejerna tar med sig det roliga i att få vara på fotbollscup och spela många matcher!

 

Här kommer lite info om tiden framöver…

  • På torsdag börjar vi träna tillsammans med Moröbacke F-13 och träningstiden blir då 17.45-19.00 i Tältet. Vi har lite längre träning för att hinna med både lite fys och mycket spel.
  • Matchen nu på söndag är inställd då Malå har dragit sig ur serien. Det blir alltså en matchledig helg, vilket kan vara välbehövligt efter förra veckans alla matcher.
  • Moröns F-12 har hört av sig igen om att våra tjejer gärna får träna och/eller spela match med dem nu under hösten. Så prata hemma och peppa dem som är sugna. Jag eller Daniel kan säkert vara med om det känns spännande.
  • Fikalistan för hemmamatcherna i höst blir denna: 3/9 - Leia, Felicia.  10/9 Siri D, Livia. Då har alla fått sälja fika en gång. Vi har en sista hemmamatch 24/9, men klarar oss utan fikaförsäljning då.
  • I början av september är det dags för ny försäljning av Bambusockar. Vi meddelar när sockorna finns att hämta.
  • Slutligen så testar vi nu hur sportadmin fungerar och tänker att information kommer så här, sen går gästboken att använda för att ex meddela frånvaro. Vi tänker också att vi kan skapa en sms-grupp i Supertext för oss föräldrar. Supertext går både att använda i app eller så får man det som ett vanligt sms. Det kan bli smidigare för snabb info.


Det var nog allt just nu!!

 

 
Våra sponsorer