F 13 M

2024-02-15 11:37

Ny säsong på G!
2024-02-08 10:11

Det börjar så sakta dra ihop sig till en ny fotbollssäsong.

Anmälan till serien skall göras i slutet februari, så vi behöver ha lite koll på hur många som fortsätter en säsong till.

Vi skickar ut en anmälan i sportadmin appen så svara gärna på den så vi har koll på läget.

I år kommer vi än mer samarbeta med Moröbacketjejerna gällande träningar och matcher.

Vi siktar på att dra igång träningarna efter sportlovet.

Veckorna som kommer!
2023-08-21 16:24

Gissar att det var trötta tjejer efter cupen igår! Fast vi blandade och gav lite i spelet hoppas vi att tjejerna tar med sig det roliga i att få vara på fotbollscup och spela många matcher!

Här kommer lite info om tiden framöver…

• På torsdag börjar vi träna tillsammans med Moröbacke F-13 och träningstiden blir då 17.45-19.00 i Tältet. Vi har lite längre träning för att hinna med både lite fys och mycket spel.
  • Matchen nu på söndag är inställd då Malå har dragit sig ur serien. Det blir alltså en matchledig helg, vilket kan vara välbehövligt efter förra veckans alla matcher.
  • Moröns F-12 har hört av sig igen om att våra tjejer gärna får träna och/eller spela match med dem nu under hösten. Så prata hemma och peppa dem som är sugna. Jag eller Daniel kan säkert vara med om det känns spännande.
  • Fikalistan för hemmamatcherna i höst blir denna: 3/9 - Leia, Felicia.  10/9 Siri D, Livia. Då har alla fått sälja fika en gång. Vi har en sista hemmamatch 24/9, men klarar oss utan fikaförsäljning då.
  • I början av september är det dags för ny försäljning av Bambusockar. Vi meddelar när sockorna finns att hämta.
  • Slutligen så testar vi nu hur sportadmin fungerar och tänker att information kommer så här, sen går gästboken att använda för att ex meddela frånvaro. Vi tänker också att vi kan skapa en sms-grupp i Supertext för oss föräldrar. Supertext går både att använda i app eller så får man det som ett vanligt sms. Det kan bli smidigare för snabb info.

Det var nog allt just nu!!