SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
F 13 MB

Välkommen till Morön BK F-13 MB

Vi är ett härligt gäng med energi där alla som vill spela fotboll tillsammans med kompisarna är hjärtligt välkomna att hänga på. Laget består av 16 tjejer som alla bidrar med massor av skratt och glädje.

 

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så roligt som möjligt! Det är på riktigt viktigt!

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:38

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Dags att i alla fall börja tänka på fotboll igen…
2024-02-01 19:03


Planen är att hitta en till två träningstider efter sportlovet, förmodligen tillsammans med F13M.
När vi går ut på gräs kommer vi träna 3 gånger (förmodligen en tillsammans med F13M). Vårsäsongen kommer vi hålla ihop vårt lag för att sedan ev. slå ihop oss med F13M efter sommaruppehållet.


Vi skulle vilja veta vilka som har tänkt spela fotboll denna säsong, men även vilka som ska med på Piteå summer games 28-30 juni (preliminär anmälan, bindande anmälan blir i slutet på mars). Vi tror att lagkassan kommer täcka större delen av cupkostnaden men ev. kan det behövas skjutas till några hundralappar (beror på hur många som ska med)
SMSa 0705290259 (Lina) för att meddela om ditt barn ska spela den här säsongen och om hon planerar vara med på PSG.


Vi behöver även få in matchtröjorna från förra säsongen. Lämna dessa i postlådan på Allvädersgränd 2 senast 240210.


Vi återkommer med mer info när vi fått träningstiderna och vi planerar för en uppstartsträff för tjejerna och ett föräldramöte i samband med att träningarna drar i gång.

 

/Ledarna

Försäljning sockar
2023-09-03 19:22

Hej! 
Nu är det dags för höstens första försäljning till Morön. Det blir som tidigare säsonger Bambusasockarna. Ni kommer att få en påse/spelare till ert lag. I varje påse är det 5 paket strumpor. 3 paket vanliga strumpor och 2 paket ankelstrumpor. Strumporna säljs för 200 kr/paket, alltså 1000 kr/påse.
Försäljningen pågår mellan den 4/9-25/9. 

Jag kommer hämta ut alla påsar imorgon måndag och dom finns att hämta från kl:19 på Aprilstigen 17. 
Som tidigare finns räkningen i påsen så alla ansvarar för sin del. Hjälp varandra och hör av er vid frågor på 0705237316. 
Lycka till!
//Linda Dernebo 

Dags för fotboll igen
2023-08-01 08:26

Nu börjar vi om med träningen igen efter uppehållet. Vi har samma tider och platser som innan uppehållet. Då sportadmin är nytt behöver vi lite tid att lära oss den så ni kommer nog inte få några kallelser till träningar nu i början iaf. Kan er dotter inte komma så skriv i gästboken (om ni hittar den 😅). Kan även vara så att ni får info via sms också...beroende på vad som är enklast nu i övergången. Vid frågor närmsta veckorna vänd er till Kim eller Johan som är de tränare som är tillgängliga nu i början. 

/Lina 

 
Våra sponsorer