F 14 M

Fotbollssäsongen är igång!
2024-02-21 22:01

Hej,

Nu är dags att fundera om ditt barn ska spela fotboll denna säsong eller inte!

Ska ditt barn vara med så är det bara att betala fakturan som skickats ut från Morön.

Om ditt barn inte ska vara med så önskar vi att ni meddelar detta senast nu på söndag 25/2 via sms till Anna (070-306 57 47).

Anledningen till att vi behöver veta om ditt barn ska vara med eller inte är för att bestämma om vi ska anmäla 1 eller 2 lag till vårens seriespel.

Till och med vecka 10 har vi kvar vår träningstid på söndag kväll i Florahallen.

Vi önskar att man är på plats i entrén senast kl 18.50, efter denna tid kommer ytterdörren låsas.

Detta för att det ska finnas tid att byta skor och gå in till hallen för att kunna påbörja träningen kl 19.00.

2024-02-15 11:40

Träningen sön 4/2
2024-01-31 09:14

Hej,

På söndag 4/2 blir träningen kl 11-12 istället för på kvällen.

Detta på grund av att det bokats matcher på vår ordinarie träningstid.

Träning på söndagar
2024-01-12 11:00

Hej och god fortsättning på det nya året!

På söndag 14/1 börjar fotbollsträningen om.

Vi har fått träningstid på söndagar kl 19-20 i Floraskolans idrottshall,

dvs vi kommer köra inomhusfotboll/futsal.

Denna tid gäller till och med Sportlovet, så vi hoppas på någon bättre tid efter det.

Hoppas vi ses på söndag!

Påminnelse ang Bingolotter
2023-11-19 11:58

Det är fortfarande några som inte hämtat och betalat sina Bingolotter.

Från några som hämtat saknar jag betalning.

Hämta och betala lotterna snarast.

Vi kanske gör så att den som är sist ut att hämta lotterna blir försäljningsansvarig till våren.

Hör av dig på 070-306 57 47 innan du kommer så någon är hemma.