F 14 MB

2024-02-15 11:40

Bingolotter!
2023-11-13 20:30

Nu har de flesta av er fått bingolotterna, ni som inte fått ännu har jag sms:at så vi får komma överns om när de kan hämtas. De finns hos mig på Solskensgatan 15.

Om man har äldre syskon i föreningen så är bingolotterna utdelade till dem.  I vårt lag är det följande som ska sälja lotter:

Amanda
Gina

Josefin

Kajsa

Lily

Lova

Molly S

Olivia

Ruth
Tuva

Vera

Vi önskar att man betalar hela summan (1000kr) redan nu. Är det någon som tror att de inte kan sälja alla 10 lotter så säg till så kan vi hjälpa varandra inom laget.

Betala gör man via Swich till Maria Nordlund 070-3940552

/Maria N

Bingolotter - lite info
2023-10-24 20:42

Hej! Som vi redan nämnt har föreningen beslutat att alla lag ska sälja bingolotter till uppesittarkvällen den 23/12. Man ska sälja 10 lotter per familj och förtjänsten kommer att delas lika mellan vår lagkassa och föreningen.
Har man flera barn i föreningen så är det ändå max 10 st man behöver sälja/familj. Det äldre barnets lag kommer att få lotterna. Vill man sälja fler än 10 st så går det att ordna.

Någon av oss ledare kommer att hämta ut lotterna när de kommit till kansliet så vi återkommer med mer information om när och var man kan hämta dem.

Ett tips är att redan nu börja preppa och sälja lotter så ingen annan hinner före :-)
Vi kommer få mer info om hur betalningen ska ske inom kort men eventuellt så får man betal /swicha 1000kr redan när man hämtar ut lotterna och då kan det ju vara skönt att veta att det redan är sålda.

Är det någon som redan nu vet att erat barn inte kommer spela fotboll nästa säsong så vill vi att ni meddelar det till någon av oss ledare så snart som möjligt. Detta för att fördelningen av lotter ska bli korrekt till vårt lag.

Tack för den här säsongen! (Viktig info)
2023-09-23 18:09

Nu är det riktigt nära slutet på säsongen. Vi kör som ni fått info om en avslutningsträning i lilla gympasalen på Morö backe skolan på måndag 17.30-18.30.

Matchtröjorna ska lämnas in antingen efter matchen på söndag eller träningen på måndag.

Vi kommer inte att träna något under vintern. Exakt när vi kör igång igen vet vi inte men vi kommer skicka ut information när det närmar sig.

Om det finns intresse av vinterträning så kan ni höra av er till oss så kan vi kolla upp vilka möjligheter som finns. Det finns ett till F-14 lag i Morön som troligtvis kommer köra igång tidigare än oss.
Om det finns intresse i vårt lag att träna kan vi kolla upp mer kring möjligheterna att träna med dem. Blir det många från vårt lag måste vi eventuellt hjälpa till med tränare och då vi i tränargruppen inte har möjlighet kan det behövas hjälp från föräldrar. Men allt detta är lite osäkert, vi behöver kolla upp det mer om intresse finns.

Försäljning av bingolotter:
Vi fick lite förhandsinfo om att alla lag ska sälja bingolotter till uppesittarkvällen. Vi förstod det som att man ska sälja 10st per familj. Mer info om detta kommer.

Nästa säsong:
Vi kommer troligtvis förlora en tränare till nästa säsong. Johan kommer inte att fortsätta då Filippa just nu inte har tänkt försätta med fotbollen.

Det innebär att vi behöver fler föräldrar som hjälper till. Största önskan är att vi kan få en till stadigvarande tränare då vi har känt att det verkligen har behövts vara 4 st då alla inte kan jämt.
Men vi behöver även fler som engagerar sig, kanske någon som kan vara ekonomiansvarig, hjälpa till i med vissa administrativa uppgifter, fikaansvariga m.m. Fundera och hör av er vid frågor. Vi kommer ta upp frågan igen när nästa säsong närmar sig.

Lagkassan:
Tack till alla som fixat kring fikaförsäljningen. Pengarna har gått till målvaktshandskar, cup-avgiften i Mycklecupen, fylla upp lite till fikabacken m.m.

Även tack till alla föräldrar som hejjat på tjejerna och framförallt ett stort tack till alla tjejer som kämpat på hela säsongen! Det är så kul att träffa dem varje vecka och se dem utvecklas!

/Tränarna

Fikalista höst -23
2023-08-15 14:16

Hej,

Nu finns fikalistan under "dokument"

Första hemmamatchen är redan på söndag, backen finns just nu hos Ruths pappa Martin.

2023-08-20 Alma , Mimmi

2023-09-03 Juni, Clara