SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
F 15

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:41

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

BINGOLOTTERNA TILL UPPESITTARKVÄLLEN 23/12
2023-11-02 13:30

Ni kommer att få ett kuvert med era lotter, 10st.

 

Har man syskon i Morön BK så delas lotterna ut till det äldsta barnet i syskonskaran. Så ingen familj kommer att behöva sälja fler än 10st lotter, men det är självklart välkommet att sälja fler om man kan.

 

För varje såld lott går 11kr till laget, resten av vinsten till föreningen.

 

Det finns även dubbellotter och adventskalendrar  att sälja.

Dock i begränsad upplaga, så först till kvarn gäller.

Är ni intresserad av dessa, eller kan tänka er att försöka sälja fler än 10 lotter hör ni av er till mig innan måndag 6/11.

 

Lotterna finns sedan att hämta hos mig på Nyponvägen 50 från och med tisdag 7/11, hör gärna av er innan på 070-3373881 om ni vill vara säkra på att jag är hemma.

 

Betalningen sker till MIG via swich, helst i en klumpsumma när ni känner er klara med försäljningen, och sen betalar JAG in hela lagets summa till föreningen.

 

Är det så att någon Absolut inte lyckas sälja alla sina lotter så lämnas dom tillbaka till mig senast 8/1-2024. Har man kvar lotter efter det datumet tvingas man köpa loss dom själv!

 

Hör av er om ni har några frågor så hoppas jag kunna svara.

 

Med vänlig hälsning Malin

 

Flyttad hemmamatch 20/8 till 22/8.
2023-08-15 11:12

Hej,

 

Vi kommer flytta hemmamatchen som skulle spelas nu på söndag (20/8) till tisdag (22/8) kl 1730 istället. Detta innebär att halva laget tränar och halva laget spelar match samma tid på Logen.

En kallelse kommer till de som ska spela match.

 

De som skulle sälja fika 20/8 säljer då istället 22/8.

 

Om något är oklart så hör av er till mig.

//Anders

076 - 1193081

Träningskläder
2023-08-10 20:34

Hej,

 

Fått frågan från några håll var man kan köpa Morön BK kläder och det görs via intersport och länken nedan:

https://team.intersport.se/moron-bk

INFORMATION
2023-08-07 21:00

INFORMATION
Vi kommer nu när matcherna drar i gång igen att börja sälja fika på alla våra hemmamatcher.
Vi har delat upp det så att föräldrar till 2 spelare per match hjälps åt med förberedelser och
försäljning.


Då vi är så pass många kommer alla inte hinna bli tilldelade någon match nu i höst, men listan
kommer försätta rulla så dessa börjar med matcherna till våren nästa år.
Föräldrar som redan har en aktiv roll i laget kommer inte behöva finnas med på fikalistan då vi är ett så pass stort lag att dessa kan slippa det med tanke på all tid dom redan lägger ner.


Alla pengar från försäljningen kommer att gå direkt till laget, så att det finns en kassa för roliga
aktiviteter/avslutningar m.m

 

Inför och efter varje match hämtas och lämnas bord, kaffetermos, saftdunk, prislista och påse med pappmuggar, servetter hos familjen Löfstedt på Nyponvägen 50.


Är det så att man inte kan den matchen man blivit tilldelad försöker man i första hand att byta match med någon annan.

Går det inte så hör man av sig till Malin Löfstedt 070-3373881
Kolla sa att era kontaktuppgifter finns synliga i appen så att det är lätt att kontakta varandra vid ev. byte!

 

HEMMAMATCHER HT 2023

13 AUG, VIT
Alice Elfstrand
Alva Lundkvist

 

20 AUG, GRÖN
Alma Lundblad
Alva Stenmark

 

27 AUG, VIT
Bella Wikström
Elsa Gunnarsson

 

3 SEP, GRÖN
Ebba Ejderhäll
Elise Ljung

 

17 SEP, VIT & GRÖN
Filippa Hellman
Meja Karlsson
Emmy Karlsson
Majken Forsgren

 
Våra sponsorer