Välkommen till Morön BK F-11

Lagsida för Morön BK F-11.

Sportlovscupen tisdag 5/3.
2024-02-27 12:22

Hej,

Nu är anmälan för sportlovscupen klar, så ni som har anmält att ni ska vara med i sportlovscupen delar på kostnaden som blev 167 kr per spelare. Detta swishas till Regina H, 070-572 67 77. Betalning sker senast söndag 3/3. Märk med barnets namn.

Spelschemat för sportlovscupen ser ut enligt nedan (även inlagt på aktiviteten i kalendern). Matcherna spelas 1x25 minuter.

Gruppspel:

08.00 Clemensnäs IF - Morön BK

10.30 Morön BK - Skellefteå FF

11.30 Morön BK - Myckle IK

Slutspel:

13.30 Ev. match om 3:e pris

14.30 Ev final.

Länk till fullständigt spelschema på cupsidan:

Att ta med:

• Matchkläder, matchtröja, vattenflaska.
  • Kommer finnas mat att köpa där, annars tar man med egen lunch att äta. Får se när vi klämmer in lunch då spelschemat är rätt tajt kring lunchtid.
  • Något lättare mellanmål mellan matcher.

Vi samlas 45 minuter innan första matchen, d.v.s. kl. 07.15. Se till att komma i säng i tid på måndag och ät en rejäl frukost tisdag morgon!

2024-02-15 11:35

Föräldramöte torsdag 15/2 kl 18.00-19.00.
2024-02-11 09:24

Hej,

Som ni kanske har märkt så har det skickats ut deltagaravgifter för årets fotbollssäsong. Då det även händer lite annat i närtid så tänkte vi ha ett kortare föräldramöte med info. Detta blir nu på torsdag den 15/2 kl. 18.00-19.00 på kansliet på Morön.

Vi kommer att informera om säsongen som kommer, så vi vill att minst en förälder till varje barn deltar. Tjejerna behöver inte komma denna gång. En del av det vi kommer att prata om är:

• Ledare - Roller
  • Nya lagsidan - Sportadmin
  • Jobb/avgifter
  • Spelare/matcher/cuper
  • Morömodellen
  • Piteå summer games

Vi kommer att skicka ut en kallelse för detta som vi vill att ni svarar på så snabbt som möjligt.

/Nils

Sportlovscupen måndag 4/3.
2024-02-02 10:37

Som ”avslutning” på vinterträningen kommer vi att anmäla oss till sportlovscupen som är i bollhallen. För F11 är det 9-manna som gäller på planstorlek och preliminär dag är måndag 4/3, på dagtid (kan eventuellt ändras).

Deltagande är frivilligt, men vill man vara med så kommer vi vilja att man dyker upp på några av de sista måndagsträningarna vi har innan dess. Vi är medvetna om att vissa har andra aktiviteter som krockar, eller har andra anledningar till att man inte kan vara med måndagsträningarna. Är detta fallet och man ändå vill vara med så hör ni av er till mig eller Daniel J.

De som väljer att delta kommer att måsta stå för en viss kostnad. Det kommer förmodligen handla om ca 150 kr-200 kr beroende på hur många vi blir.

Vi återkommer senare om anmälan till detta.

/Nils W