SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
F11

Välkommen till Morön BK F-11

Lagsida för Morön BK F-11. 

Sportlovscupen tisdag 5/3.
2024-02-27 12:22

Hej, 

Nu är anmälan för sportlovscupen klar, så ni som har anmält att ni ska vara med i sportlovscupen delar på kostnaden som blev 167 kr per spelare. Detta swishas till Regina H, 070-572 67 77. Betalning sker senast söndag 3/3. Märk med barnets namn.

 

Spelschemat för sportlovscupen ser ut enligt nedan (även inlagt på aktiviteten i kalendern). Matcherna spelas 1x25 minuter. 

 

Gruppspel: 

08.00 Clemensnäs IF - Morön BK

10.30 Morön BK - Skellefteå FF

11.30 Morön BK - Myckle IK

Slutspel: 

13.30 Ev. match om 3:e pris

14.30 Ev final. 

 

Länk till fullständigt spelschema på cupsidan:

https://www.cupmate.nu/matcher.php?iCupID=14836&iClassID=18010&iGroupID=96397

 

Att ta med:

  • Matchkläder, matchtröja, vattenflaska.
  • Kommer finnas mat att köpa där, annars tar man med egen lunch att äta. Får se när vi klämmer in lunch då spelschemat är rätt tajt kring lunchtid.  
  • Något lättare mellanmål mellan matcher. 

Vi samlas 45 minuter innan första matchen, d.v.s. kl. 07.15. Se till att komma i säng i tid på måndag och ät en rejäl frukost tisdag morgon!

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:35

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Föräldramöte torsdag 15/2 kl 18.00-19.00.
2024-02-11 09:24

Hej, 

Som ni kanske har märkt så har det skickats ut deltagaravgifter för årets fotbollssäsong. Då det även händer lite annat i närtid så tänkte vi ha ett kortare föräldramöte med info. Detta blir nu på torsdag den 15/2 kl. 18.00-19.00 på kansliet på Morön.

 

Vi kommer att informera om säsongen som kommer, så vi vill att minst en förälder till varje barn deltar. Tjejerna behöver inte komma denna gång. En del av det vi kommer att prata om är:

  • Ledare - Roller
  • Nya lagsidan - Sportadmin
  • Jobb/avgifter
  • Spelare/matcher/cuper
  • Morömodellen
  • Piteå summer games

Vi kommer att skicka ut en kallelse för detta som vi vill att ni svarar på så snabbt som möjligt. 

 

/Nils

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Sportlovscupen måndag 4/3.
2024-02-02 10:37

Som ”avslutning” på vinterträningen kommer vi att anmäla oss till sportlovscupen som är i bollhallen. För F11 är det 9-manna som gäller på planstorlek och preliminär dag är måndag 4/3, på dagtid (kan eventuellt ändras). 

 

Deltagande är frivilligt, men vill man vara med så kommer vi vilja att man dyker upp på några av de sista måndagsträningarna vi har innan dess. Vi är medvetna om att vissa har andra aktiviteter som krockar, eller har andra anledningar till att man inte kan vara med måndagsträningarna. Är detta fallet och man ändå vill vara med så hör ni av er till mig eller Daniel J. 

 

De som väljer att delta kommer att måsta stå för en viss kostnad. Det kommer förmodligen handla om ca 150 kr-200 kr beroende på hur många vi blir. 

 

Vi återkommer senare om anmälan till detta. 

 

/Nils W

 
Våra sponsorer