SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
P 09

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:35

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Tack för det här året
2023-12-29 16:34

Nu blickar vi framåt mot 2024. Som vi tagit upp på både föräldramöte och spelarmöte så kommer vi att träna och spela tillsammans med P10 under 2024.

Vi drar i gång med träningarna v 2, se kalender. Vi ska även försöka få en tid i Florahallen för fysträning, det kommer i såna fall att läggas in i kalendern.

Då vi endast fått en träningstid så  tipsar vi om anmälan till off-season-träning med Morön. Ni ska ha fått ett mejl från Lina Pettersson, följ länken och svara på frågorna.

Önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Spelarutbildningsläger 14/1
2023-12-05 19:47

I januari är det dags för spelarutbildningsläger igen.

Anmälan till Johanna, 070-5359335, senast 14/12.

 

Inbjudan från förbundet:

 

Västerbottens Fotbollförbund inbjuder flickor och pojkar födda 2009 till Spelarutbildningsläger
Våra spelarutbildningsläger kommer att genomföras som träningspass på 1,5 timmar.
Det är inga uttagningar till dessa läger/träningar utan alla som vill delta är välkomna.
Ledare vid våra Spelarutbildningsläger är:
Instruktörer från Västerbottens Fotbollförbund.
Deltagaravgift: 150 kronor


Datum: 
Pojkar Skellefteå Söndag 14/1.

Föräldramöte 5/12
2023-11-29 22:10

Välkomna på föräldramöte tisdag 5/12. Vi kommer att prata om kommande säsong och vi vill att minst 1 förälder/spelare är med på mötet. Har ni inte möjlighet att närvara vill vi att ni meddelar Johanna det (070-5359335).

Träning november-december
2023-11-15 18:12

Vi har fått träningstid lördagar 12-13 i tältet. Morön. Vi kör i gång nu på lördag och vi hoppas att alla som har möjlighet kommer och tränar! 

Vi kommer även att ha möjlighet att vara med på vissa av 08:ornas träningar nu i vinter, frågan kommer att ställas i WhatsApp-gruppen vid de tillfällen det är aktuellt.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer