P 09

2024-02-15 11:35

Tack för det här året
2023-12-29 16:34

Nu blickar vi framåt mot 2024. Som vi tagit upp på både föräldramöte och spelarmöte så kommer vi att träna och spela tillsammans med P10 under 2024.

Vi drar i gång med träningarna v 2, se kalender. Vi ska även försöka få en tid i Florahallen för fysträning, det kommer i såna fall att läggas in i kalendern.

Då vi endast fått en träningstid så  tipsar vi om anmälan till off-season-träning med Morön. Ni ska ha fått ett mejl från Lina Pettersson, följ länken och svara på frågorna.

Önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Spelarutbildningsläger 14/1
2023-12-05 19:47

I januari är det dags för spelarutbildningsläger igen.

Anmälan till Johanna, 070-5359335, senast 14/12.

Inbjudan från förbundet:

Västerbottens Fotbollförbund inbjuder flickor och pojkar födda 2009 till Spelarutbildningsläger
Våra spelarutbildningsläger kommer att genomföras som träningspass på 1,5 timmar.
Det är inga uttagningar till dessa läger/träningar utan alla som vill delta är välkomna.
Ledare vid våra Spelarutbildningsläger är:
Instruktörer från Västerbottens Fotbollförbund.
Deltagaravgift: 150 kronor

Datum:
Pojkar Skellefteå Söndag 14/1.

Föräldramöte 5/12
2023-11-29 22:10

Välkomna på föräldramöte tisdag 5/12. Vi kommer att prata om kommande säsong och vi vill att minst 1 förälder/spelare är med på mötet. Har ni inte möjlighet att närvara vill vi att ni meddelar Johanna det (070-5359335).

Träning november-december
2023-11-15 18:12

Vi har fått träningstid lördagar 12-13 i tältet. Morön. Vi kör i gång nu på lördag och vi hoppas att alla som har möjlighet kommer och tränar!

Vi kommer även att ha möjlighet att vara med på vissa av 08:ornas träningar nu i vinter, frågan kommer att ställas i WhatsApp-gruppen vid de tillfällen det är aktuellt.