SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
P 13 M

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:38

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Betalning Bingolotter
2024-01-08 16:10

Jag vill ha in alla betalningar för bingolotterna idag.

 

Kolla en extra gång så att ni är säker på att ni betalat.

 

Swisha till: 070-3718988 (Nils-Johan Burström)

Märk med Bingolotter + barnets namn

 

 

Delbetalning Bingolotter
2023-12-14 18:12

Ni som sålt era bingolotter kan swischa till mig så jag kan göra en delinsättning till Morön.

Swischa till 070-371 89 88, märk med Bingolotter + barnets namn

 

 

De lotter som inte blivit sålda innan uppesittarkvällen måste redovisas och återlämnas till mig under mellandagarna.

/Nils-Johan

 

 

 

Bingolotter Uppesittarkvällen
2023-11-06 14:33

Vi ska sälja bingolotter till uppesittarkvällen den 23/12.

Varje familj ska sälja 10 st lotter, så om ert barn har ett syskon som spelar i ett äldre lag så kommer ni inte få några lotter från mig.

Jag kommer att dela ut lotterna vid kvällens träning, ni som inte kommer ikväll kan hämta lotterna hos mig på Morögatan 36.

När ni sålt lotterna så ska ni swisha pengarna till mig så redovisar jag försäljningen vidare till klubben.

Swisha till: 070-3718988 (Nils-Johan Burström)

Märk med Bingolotter + barnets namn

 

/Nils-Johan

Föräldramatch 19/9
2023-09-16 12:23

Vi avslutar höstsäsongen med en föräldramatch i tältet den 19 september kl 17.30. Ta med mamma/pappa/syskon så lirar vi fotboll i en timme.

 
Våra sponsorer