P 13 M

2024-02-15 11:38

Betalning Bingolotter
2024-01-08 16:10

Jag vill ha in alla betalningar för bingolotterna idag.

Kolla en extra gång så att ni är säker på att ni betalat.

Swisha till: 070-3718988 (Nils-Johan Burström)

Märk med Bingolotter + barnets namn

Delbetalning Bingolotter
2023-12-14 18:12

Ni som sålt era bingolotter kan swischa till mig så jag kan göra en delinsättning till Morön.

Swischa till 070-371 89 88, märk med Bingolotter + barnets namn

De lotter som inte blivit sålda innan uppesittarkvällen måste redovisas och återlämnas till mig under mellandagarna.

/Nils-Johan

Bingolotter Uppesittarkvällen
2023-11-06 14:33

Vi ska sälja bingolotter till uppesittarkvällen den 23/12.

Varje familj ska sälja 10 st lotter, så om ert barn har ett syskon som spelar i ett äldre lag så kommer ni inte få några lotter från mig.

Jag kommer att dela ut lotterna vid kvällens träning, ni som inte kommer ikväll kan hämta lotterna hos mig på Morögatan 36.

När ni sålt lotterna så ska ni swisha pengarna till mig så redovisar jag försäljningen vidare till klubben.

Swisha till: 070-3718988 (Nils-Johan Burström)

Märk med Bingolotter + barnets namn

/Nils-Johan

Föräldramatch 19/9
2023-09-16 12:23

Vi avslutar höstsäsongen med en föräldramatch i tältet den 19 september kl 17.30. Ta med mamma/pappa/syskon så lirar vi fotboll i en timme.