P 14 M

Inställd träning söndag 25/2
2024-02-24 20:34

Hej

Vi måste tyvärr även ställa in morgondagens träning eftersom vi ledare fått förhinder.

Om inget uppstår så tränar vi nästa söndag, v.9 men tar sportlov v.10.

/Ledarna

2024-02-15 11:40

Inställd träning söndag 11/2
2024-02-10 19:29

Hej

Vi ställer in morgondagens träning efter som samtliga ledare har förhinder.

Vi ses nästa vecka istället.

Uppstart 2024
2024-01-08 10:37

Hej allihopa!

Är många som är sugna att hålla igång fotbollen.

Vi fick tyvärr ingen träningstid i tältet eller bollhallen.

Istället lyckades vi hitta en tid i Florahallen (gymnastiksalen). Söndagar 17.00-18.00 med start nu på söndag 14/1.

Fortsatt viktigt att andra vinteraktiviter går först.

Ta med inomhusskor och valfria träningskläder.

Vi ses på söndag!

Bingolotterna
2023-12-19 17:20

Jättebra jobbat med bingolottoförsäljningen allihopa!

Många av er har betalat lotterna, så jag har skickat en första delbetalning.

Vill påminna er andra om att betala lotterna, gärna senast fredag, så skickar jag slutbetalningen då.

Ni betalar lotterna via swish till mig på nummer 070-2355022

Har ni frågor så hör av er på numret ovan.

God jul och Gott nytt år!

/Yasmine