SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
P 14 MB

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:40

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Träningsmatcher
2023-09-19 12:29

Hej!

 

Seriespelet är ju nu avslutat för våra killar, men vi har fått en inbjudan från Skellefteå FF om träningsmatcher så här avslutningsvis på säsongen. En kommer att spelas nu på torsdag den 21 september på FF:s träningstid på Norrvalla och en på vår träningstid på måndag i bolltältet. Vi kommer att dela laget i två grupper och jag kommer att skicka ut kallelse till respektive match som vi vill att ni svarar på så fort ni kan. Detta innebär att det inte är någon träning imorgon onsdag och ingen träning på måndag för dom som inte får någon kallelse till måndagsmatchen.

 

För övrig info så planerar vi att köra en lite avslutning på måndagsträningen den 2 oktober och vi kommer att återkomma med info gällande futsalspel för er som var intresserad av det. 

Futsal i vinter
2023-09-13 20:46

Hej!

 

Vi tänkte höra om det finns intresse för Futsal i vinter? Vi tänker i så fall att vi ska försöka få någon inomhustid i någon gympahall nån gång veckan och sammandrag (ca 3 matcher per gång) spelas ca en gång i månaden under oktober-februari. Vi har inte så mycket mer info än så just nu då det är beroende på hur många lag de får ihop. Jag kommer att skicka ut en kallelse och vill ert barn spela så svarar man kommer. Om inte så svarar man kommer inte.

 

Svara gärna på kallelsen så fort som möjlighet då sista anmälan till förbundet är på fredag.

Deltagaravgiften är på 900 kr och dom är med och spelar får dela på den avgiften.

Måndagsträningarna
2023-08-28 20:30

Hej!

 

Vi kommer att fortsätta att ha måndagsträningarna i Tältet på Skogsvallen kl 18:30 resten av säsongen. Onsdagarna fortsätter vi som vanligt på Logen.

 

/Helena

Försäljning strumpor
2023-08-20 20:15

Hej!

 

Nu är det snart dags för ny försäljning av strumpor. Jag kommer att hämta upp strumporna på kansliet måndag den 4/9 och att ta med dom på måndagsträningen samma dag och dela ut dom till killarna. Vill man inte att jag skickar med påsen med ert barn så får ni komma och hämta dom på träningen den 4/9. Säljomgången pågår sedan fram till måndag den 25/9.

 

Ni kommer att få en påse/spelare till ert lag. I varje påse är det 5 paket strumpor. 3 paket vanliga strumpor och 2 paket ankelstrumpor. Strumporna säljs för 200 kr/paket, alltså 1000 kr/påse. I påsen så finns fakturan som ni betalar in.

 

Vi får försöka hjälpas åt inom laget, så om någon har svårt att sälja kanske en annan spelare kan hjälpa till. Eventuella returer lämnas till mig senast söndag den 24/9.

 

Höstens säljomgång går till 100% till föreningen.

 

/Helena

 
Våra sponsorer