Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt
P 14 MB

Myggvalla Cup 15/6
2024-06-09 19:12

Lördag den 15/6  är det dags för Myggvalla Cup i Bureå. Vi har två lag anmälda så här kommer lagindelning och spelschema.

Lag och spelschema för Morön Grön (Grupp A):

Leon

Colin

Lukas

Hamza

Oliver

Walter

Leo

Edvin

Thor

Loke

Oskar L

Abel

9:00 Stämningsgården- Morön Grön

11:00 NIF- Morön Grön

12:30 Morön Grön- Bureå IF

Lag och spelschema Morön Vit (Grupp B):

Elliot

Ebbot

Harry

Zigge

Oskar B

Loui

Rasmus O

Rayan

Bosse

Matteo L

Josef

Matteo S

8:30 Morön Vit-Sunnanå

11:30 Morön Vit-Rönnskär

13:30 Medle - Morön Vit

Samling 30 minuter innan första match och alla matcher spelas på plan C. Mer info om cupen finns att läsa på Myggvalla Cup 2024 | Fotbollscup (cupmate.nu)

Mer info:

Vi har även bortamatch mot Sorsele på söndag den 16/6 så det blir mycket fotboll för killarna till helgen. Kallelser kommer att skickas ut i kväll så svara gärna så fort ni möjlighet på den kallelsen så vi kan samordna med bilar osv tills på söndag.

2024-05-13 22:21

Här kommer en uppdaterad fika- och matchvärdlista. Fikalådan finns att hämta hos mig för första gänget. Om det är någon som har ett sånt enkelt litet partytält/popuptält som inte används så flitigt hemmavid som kan lånas ut vid exempelvis dåligt väder, cuper mm så hör gärna av er till mig. Annars har vi funderationer om att ev köpa in ett sånt så vi har.

Att göra: Baka/ köpa fikabröd + sälja fika på hemmamatchen. Ni hämtar fikalådan hos dom som har haft den matchen innan. I lådan finns en pumptermos, servetter, muggar, soppåsar, tillbringare, oblandad saft + att vi har ett litet ihopfällbart bord. Ta med lite mjölk och eventellt en termos till med kaffe. Vi rekommenderar att det finns fika till 20-30 personer. Förslagsvis en långpannekaka per ansvarig. Prislista finns i fikalådan och vi tar endast swish. (mitt nummer)

Har ni några frågor eller det behöver fyllas på med något så kan ni ringa eller smsa mig på 070-260 60 64 så swishar jag pengar till er, men ni ansvarar själva att inhandla det som fattas.

Fikaschema våren 2024 :

18/5  Zigge och Harry   (Mot Medle)

19/5  Matheo L och Matheo S (Mot Norsjö)

2/6   Lukas och Rasmus O    (Mot Skellefteå FF)

9/6 Leon och Oliver  (Mot Ostvik/Drängsmark)

15/6 Kommer att flyttas och vet ej matchdatum ännu (Mot Sunnanå)

23/6 Oskar B och Rayan  (Mot Morön morön)

30/6 Rasmus W och Hamza (Mot Kågedalens AIF)

30/6 Loke och Thor (Mot Clemensnäs)

Matchvärd:

18/5                   Loke

19/5                   Bosse

2/6                     Mohamed

9/6                     Edvin

15/6                   Kommer att flyttas och vet ej matchdatum ännu (Mot Sunnanå)

23/6                   Harry

30/6                   Zigge (Mot Kågedalens AIF)

30/6                   Abel (Mot Clemensnäs)

Matchvärdar skall finnas på plats minst 30 minuter före matchstart. För att hälsa motståndare/ domare välkomna samt hjälpa till med eventuella iordningställande av matchplan. Matchvärdar skall bära väst. Västar finns på plats.

/Helena

Vårsäsong 2024
2024-05-05 21:01

Här kommer lite info inför vårsäsongen 2024.

I kväll var det sista söndagsträningen i Bollhallen så nu är det måndagar och torsdagar som gäller till och med v 21. Efter det få vi hoppas att vi är ute på naturgräs, men skickar ut så fort vi vet om nya tider efter v. 21.

Nästa helg så drar matcherna igång, vilket känns jättekul!  Det är 7-mannafotboll som gäller i år och vi har som tidigare år två lag anmälda, Morön MBK Vit och Morön MBK Grön. En skillnad från förra året är att alla spelare kommer få en kallelse till en match varje helg, så vi har ingen grupp som vilar. Kallelser till match kommer att skickas ut senast måndagar inför varje match och en önskan är att ni svarar på kallelsen så fort ni vet om ert barn kan spela eller inte. Är det så att ert barn skulle behöva skjuts till match så skriv i lagets sms-grupp så hjälps vi åt att lösa det.

Killarna kommer få nya tröjor som vi ledare tar med till första matchen, därefter tar ni hem tröjan och ansvarar själva för den under säsongen. Vi tänker att vi även säljer fika denna säsong så en fikalista kommer att läggas ut så småningom i Sportsadmin.  Vi börjar med två bortamatcher till helgen så det kommer inte vara aktuellt med fika nästa helg.

Hör av er om något är oklart eller om ni har några frågor :)

/Ledarna

Anmälan till årets fotbollsskola är nu öppen!
2024-04-11 13:35

Nu är anmälan till årets fotbollsskola öppen!

För barn födda 2014 gäller datumen 24/6-28/6 kl. 10-14

Sista anmälningsdag är 19/5.

Varmt välkomna att anmäla er via länken nedan:

Hoppas vi ses i sommar ☀️

2024-02-15 11:40

Morön Bollklubb, 22/04 13:08