P 15

2024-02-15 11:41

Inför jul och nyår
2023-12-21 16:01

Vi har bestämt att köra vidare med träningar utan uppehåll under jul och nyår. Nästa träning får barnen ta med sig en tomteluva om de vill, så spelar vi lite tomtefotboll.

Tyvärr har vi inte fått någon träningstid för perioden v.2-10. Vilket innebär att de träningar som är kvar är följande:

23/12, 30/12, 6/1

Om vi inte ses på lördag, så får jag passa på att önska alla barn och föräldrar en riktigt god jul.

Vinterträning
2023-11-07 08:33

Hej.

Vi har fått en träningstid på lördagar kl 15-16 mellan v.45-01 i tältet. Detta innebär att vi drar i gång redan nu på lördag. Vi ledare vet att många spelare har andra träningar/matcher under vintern och vi tycker att det är rimligt att ni prioriterar dessa före fotbollen under denna period. Därför kommer vi inte heller att ha någon avanmälningsplikt om man inte kan delta. Se detta som ett roligt extratillfälle om man har lust att lira lite fotboll. Tänk på att det kommer att vara kallt i tältet under denna period så långärmat och långbyxor är att föredra.

Hoppas vi ses!

Sista träningen ikväll
2023-09-21 13:28

Efter några veckor av regn och rusk så känns det som att det är läge att sätta punkt för höstsäsongen. Därför blir kvällens träning den sista träningen för utomhussäsongen. Däremot så tänkte vi köra en lagavslutning nästa torsdag 28/9 kl 17.30-19.00 på kansliet på Skogsvallen. Vi kommer att bjuda på pizza och köra lite värdegrundsövningar/lekar. Om ert barn har någon allergi/specialkost så kan ni mejla det till mig

william.grenholm@gmail.com

Gällande vinterträning så kommer ett separat utskick med en intresseförfrågan lite senare.

2023-08-05 20:03