SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
P 15

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:41

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Inför jul och nyår
2023-12-21 16:01

Hej!

Vi har bestämt att köra vidare med träningar utan uppehåll under jul och nyår. Nästa träning får barnen ta med sig en tomteluva om de vill, så spelar vi lite tomtefotboll. 

 

Tyvärr har vi inte fått någon träningstid för perioden v.2-10. Vilket innebär att de träningar som är kvar är följande:

23/12, 30/12, 6/1

 

Om vi inte ses på lördag, så får jag passa på att önska alla barn och föräldrar en riktigt god jul.

 

/ Ledarna genom William

 

Vinterträning
2023-11-07 08:33

Hej.

Vi har fått en träningstid på lördagar kl 15-16 mellan v.45-01 i tältet. Detta innebär att vi drar i gång redan nu på lördag. Vi ledare vet att många spelare har andra träningar/matcher under vintern och vi tycker att det är rimligt att ni prioriterar dessa före fotbollen under denna period. Därför kommer vi inte heller att ha någon avanmälningsplikt om man inte kan delta. Se detta som ett roligt extratillfälle om man har lust att lira lite fotboll. Tänk på att det kommer att vara kallt i tältet under denna period så långärmat och långbyxor är att föredra. 

 

Hoppas vi ses!

/ Ledarna genom William   

Sista träningen ikväll
2023-09-21 13:28

Hej!

Efter några veckor av regn och rusk så känns det som att det är läge att sätta punkt för höstsäsongen. Därför blir kvällens träning den sista träningen för utomhussäsongen. Däremot så tänkte vi köra en lagavslutning nästa torsdag 28/9 kl 17.30-19.00 på kansliet på Skogsvallen. Vi kommer att bjuda på pizza och köra lite värdegrundsövningar/lekar. Om ert barn har någon allergi/specialkost så kan ni mejla det till mig

william.grenholm@gmail.com 

 

Gällande vinterträning så kommer ett separat utskick med en intresseförfrågan lite senare.

 

/ Ledarna genom William  

2023-08-05 20:03
 
 
Våra sponsorer