Barca

Om laget

Vi är ett fotbollslag som startade upp sin verksamhet februari 2013.
Målgruppen är tjejer och killar som gillar fotboll och som har någon typ av funktionsvariation.
I dagsläget har vi 27 spelare från 10 till 24 år gamla.
Vi tränar en gång i veckan. Vintertid i Bollhallen, Norrvalla. Sommartid på Lejonströmsskolans konstgräs. Se kalendern för aktuella tider.
Varje träning innehåller kondition och fysträning som vi genomför tillsammans. Alla tränar utifrån sin egen förmåga.
Vi övar på att behandla bollen genom att passa, driva och skjuta. Vi blandar individuella övningar med andra gruppövningar.
Varje träning avslutas med lite matchspel.

Målsättningen är att utveckla spelare och ha roligt.
Så många som möjligt så länge som möjligt.

Nyfiken på att prova?
Välkommen att testa och vara med oss, ta med en förälder, syskon, kompis och kom!
Kontakta oss om det är första gången ni kommer så vi kan ta emot er på bästa sätt:

Mejl:

info@moron.se

Kanslipersonal:
Linda Dahlgren

Lina Pettersson
Anmälan till årets fotbollsskola är nu öppen!
2024-04-11 13:42

Nu är anmälan till årets fotbollsskola öppen!

För parasport gäller datumen 24/6-28/6 kl. 10-13

Sista anmälningsdag är 19/5.

Varmt välkomna att anmäla er via länken nedan:

Hoppas vi ses i sommar ☀️

Terminsavslutning på Trampolinhuset!
2023-12-20 19:15
Ett härligt gäng och härliga färger!

Sista träningspasset innan jul bytte lokal till trampolinhuset. Så kul att se några prova på och våga för första gången i livet! ♥️😀

Stämningen var på topp och när någon behövde hjälp eller pepp fanns det alltid lagkamrater i närhet.

En lyckad avslutning med hopp, svett, mod, energi, pepp, tävling och glädje avslutades med glass!

Nu tar vi julledigt.

Utesäsongen avslutad, nu flyttar vi in med ändrad träningsdag!
2023-09-15 08:42

Det blev en rolig föräldramatch som avslutning! Tvådomarsystemet med två spelande domare fungerade till en början strålande, men sämre när båda domarna senare blev utbytta samtidigt. I matchen var det jämt och när föräldralaget blev bestraffade med 10 burpees vid mer än två tillslag så tappade dom snabbt ledningen. Slutresultatet blev 3-3 eller 4-3 till ungdomarna, lite oklart, nästa match kanske vi inför tredomarsystem. Ett stort tack till alla som kom! 😀♥️

Från och med nu är det tisdagar 18:15-19:15 i bollhallen, Norrvalla (granne med Eddahallens badhus) som gäller. Första träning inne 19/9.

Välkommna!

Föräldramatch!
2023-09-08 20:17

Nu på torsdag avslutar vi utesäsongen med årets viktigaste match, föräldramatchen! Vem tar hem segern den här gången?  Torsdag 18:00 på Lejonströms konstgräsplan avgörs det! Hoppas alla kan komma!