SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Morön Bollklubb
F 16 M

Vice ordförande har ordet!
2024-02-15 11:41

Den här tiden på året så pågår det en hög aktivitet i föreningen med planering inför sommaren, ett stundande årsmöte och en summering av föregående säsong.

 

Det finansiella bokslutet är ännu inte klart men resultatet ser även i år ut att landa på ett svagt positivt resultat vilket är väldigt glädjande. Ur ett idrottsperspektiv så var 2023 ett blandat år som innebar ett tungt år för vårt herrlag som åkte ur division 3 men där vårt unga damlag gjorde en stark debutsäsong och slutade på en fin fjärde plats.

 

På ungdomssidan hade vi två starka prestationer i Piteå Summer Games där vårt P-07 och F-09 lag gick till final och semifinal. Vårt juniorlag på herrsidan placerades sig också högst av Skellefteålagen i serien. Ett flertal talanger har lämnat Morön BKs ungdomsverksamhet till de stora akademierna i Norrland, vilket är ett otroligt fint kvitto på vår verksamhet. Vi ser också att flera äldre Moröprodukter fortsätter att utvecklas och klättrar i seriesystemet.

 

En inkluderande ungdomsidrott är otroligt viktig för vårt samhälle och ungdomars välbefinnande, det är vårt största fokus. Men som fotbollsintresserad är det också extra fint att vi utöver det också skapar förutsättningar för de som i äldre år vill spänna bågen ytterligare.

 

Slutligen vill vi från styrelsen uppmana dig som medlem att nominera fler ideella krafter. Som engagerad i Morön BK kan man verkligen göra skillnad för vårt samhälle och för våra unga.

 

Vi behöver komplettera vår styrelse med två nya ledamöter.

För mer information kring vad det innebär kontakta:  Mattias Remahl, 070-271 33 46 eller Andreas Enquist 070-350 81 37

 

Vi vill även få in nomineringar till Moröfonden som är vår utmärkelse för ”Årets ledare”.
För nominering till det skicka ditt förslag till lina.pettersson@moron.se

 

//Andreas

Nu är årets medlems-/deltagarfaktura på väg
2024-02-08 15:30

Hejsan,

 

nu är årets faktura för medlems- och deltagaravgifter på väg till din epost. Nytt för i år är att vi använder Sportadmins system , Qvickly, för att fakturera våra medlemmar. Det innebär förutom att det tillkommer en administrationsavgift på 29 kr att ni får ett mejl med en länk där ni kan välja mellan 3 olika sätt att betala in avgiften. Ni får själva välja vilken metod som passar just er.

 

Eftersom det inte är kansliet som skickar fakturan så har vi heller inget med eventuella utskick av påminnelser att göra. Det sköts av Sportadmin/Qvickly. Det innebär också att betalar man inte fakturan trots påminnelser så kommer barnet att plockas ur systemet. För om man inte betalar avgiften så är barnet inte medlem och heller inte försäkrad. Så då får barnet heller inte träna eller spela matcher.

 

Skulle det vara så att ditt barn inte tänkt spela fotboll hos oss så finns det en knapp i mejlet där det står "Jag ska inte vara med". Klicka då på den så tas fakturan bort och barnet plockas ut ur systemet.

 

Så håll ögonen öppna efter mejlet med fakturan.

 

Med vänliga hälsningar

Kansliet

Påminnelse - matchtröjor
2023-09-26 20:10

Hej!

Ni som ännu inte lämnat tillbaka matchtröjorna kan lämna dem i brevlådan på Floravägen 12.

 

/Ledarna

Matchtröjor och instagram
2023-09-13 19:16

Hej!
Ni som inte lämnat tillbaka matchtröjorna kan lämna dem i brevlådan på Floravägen 12. Dessutom så kommer vi att starta ett instagramkonto för laget inom en snar framtid. Där behöver vi veta om det är någon som inte vill att deras barn syns på bild. Kontot kommer att vara privat. När kontot är igång så skickar vi ut instagramkontots namn så kan familjer följa det.

 

/Ledarna

Avslutning
2023-09-10 18:08

Hej!
Nu är sista sammandraget spelat, så vi vill passa på att tacka för en rolig säsong! 

 

Som avslutning kommer vi bjuda på roliga lekar och fika i Sörböleskolans gymnastiksal, onsdag 17.30-18.30. Dvs., ingen mer träning på Skogsvallen.

 

Vi vill också påminna om att lämna tillbaka matchtröjan på onsdag.

 

Vi ses!
/Ledarna

Sammandrag 10/9 i Bureå
2023-08-31 20:46

Hej!

Söndag 10/9 är säsongens sista sammandrag på Myggvalla i Bureå.

 

Morön BK VIT, samling 9.40 på Myggvalla IP

Ella

Ellen

Felicia

Haley

Lilly

Livia

Mary

Mineah

My

Nike

 

Morön BK GRÖN, samling 10.00 på Myggvalla IP

Alicia

Alma

Cornelia

Elsa

Rut AB

Rut M

Signe

Unni

Vilja

Vera

 

 

10.00 Bureå IF F-16 2 Morön BK F16 Vit
10.20 Morön BK F16 Grön Kågedalens AIF Fl 2016 Gul
10.40 Bureå IF F16 Morön BK F16 Vit
11.00 Kågedalens AIF Fl 2016 Gul Bureå IF F-16 2
11.20 Morön BK F16 Grön Bureå IF F16
11.40 Morön BK F16 Vit Kågedalens AIF Fl 2016 Gul
12.00 Bureå IF F-16 2 Morön BK F16 Grön

 

 

/Ledarna

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer